Τοπικές Ειδήσεις

Στηρίζει αλλά δεν συμμετέχει το ΕΚΡ στην επιτροπή φορέων

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, έγινε συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων μετά από πρόσκληση του Προέδρου των Εστιατόρων, κ. Κλούβα, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, έδωσε το παρόν με την παρουσία του Προέδρου, Εγγλέζου Παναγιώτη, και του Γενικού Γραμματέα, Τριπολίτη Νικολάου, με σκοπό να μεταφέρουν από την πλευρά τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής μας και την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της ανεργίας.

Το Ε.Κ.Ρ είναι ένας φορέας του οποίου οι αρμοδιότητες απορρέουν μέσα από το Σύνταγμα και ο ρόλος του είναι συγκεκριμένος. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να συμμετέχει σε καμία επιτροπή γιατί έτσι αναιρεί από μόνο του το ρόλο του. Ευχαριστούμε για την πρόταση να συμμετέχουμε στην επιτροπή αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να την αποδεχτούμε.

Το Ε.Κ.Ρ και οι εκπρόσωποί του έχουν ένα και μόνο στόχο και σκοπό. Την υπεράσπιση και τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των φορέων για να μπορέσουμε όλοι να βγούμε από την κρίση. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε μπροστά.

Το Ε.Κ.Ρ. συνυπογράφει και υπερασπίζεται τα κείμενα και τις προτάσεις που εξασφαλίζουν το μέλλον των εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ              ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου