Ρεπορτάζ

Μετακινήσεις προσωπικού στον Δήμο Ρόδου

Με αποφάσεις του δημάρχου Ρόδου, που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια:
-Μετακινήθηκαν:
Ο μόνιμος υπάλληλος κ. Γεράσιμος Αντωνάτος του Κωνσταντίνου κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, από το Τμήμα Προϋπολογισμού και Πληροφόρησης της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Ο μόνιμος υπάλληλος κ. Παναγιώτης Σταμόπουλος του Κωνσταντίνου κλάδου ΔΕ Δημοτικών Αστυνόμων, από το Τμήμα Προσόδων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Λογιστηρίου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Η μόνιμη υπάλληλος κ. Δέσποινα Αντωναράκη του Εμμανουήλ κλάδου ΠΕ Διοικητικού, από το Τμήμα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού στο Τμήμα Λογιστηρίου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Ο μόνιμος υπάλληλος κ. Νικόλαος Αφαντενός του Παναγιώτη κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α΄από το Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Ταμείου της ίδιας Διεύθυνσης και ορίζεται ως αναπληρωτής προϊστάμενος.
– Τοποθετήθηκε, ως προϊστάμενη του τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων η μόνιμη υπάλληλος κ. Ανθή Κατσαρά του Βασιλείου κλάδου ΔΕ Διοικητικού, Βαθμού Α΄.
– Ορίζεται ως Δημοτικός Ταμίας του Δήμου Ρόδου από κοινού (με δύο (2) υπογραφές) ο υπάλληλος κ. Νικόλαος Αφαντενός, ΠΕ Διοικητικού
– Οικονομικού, από κοινού μαζί με την μόνιμη υπάλληλο του Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου κα. Σοφία Μαντικού του Γεωργίου, ΔΕ Διοικητικού για την υπογραφή από κοινού (με δύο (2) υπογραφές) όλων των Χρηματικών Εντολών καθώς και για την από κοινού ψηφιακή διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών.
Τοποθετήθηκε ο κ. Πασάλης Εμμανουήλ του Ελευθερίου κλητήρας στο Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων Ενότητας Καλλιθέας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου