Αθλητικά

ΡΟΔΙΩΝ άθλησις: Απάντηση σε ψευδές δημοσίευμα

Μία εβδομάδα περίπου πριν,  πληροφορηθήκαμε ότι Αθηναϊκό site , το οποίο  ασχολείται με το χώρο του βόλεϊ, παρουσίασε έγγραφο με το οποίο αποδείκνυε  ότι το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις,«διευκολύνεται» με «πλάγιο τρόπο» από την ΕΟΠΕ.
Κατόπιν αυτού, κάλεσα  τον υπεύθυνο και ιδιοκτήτη του site, ρωτώντας τον αν γνωρίζει την προκήρυξη της ομοσπονδίας  και εκείνος με διαβεβαίωσε ότι την γνωρίζει παρά πολύ καλά μιας και ο ίδιος αποτελεί παράγοντα σε κάποιο Σωματείο.
Τον ενημέρωσα ότι λανθασμένα ανέβηκε αυτό το άρθρο-καταγγελία κάνοντας επίθεση προς το σωματείο μας αφού τα τελευταία χρόνια, τόσο επί διοικήσεως  Μαυρομάτη όσο κι επί διοικήσεως  Καραπέτσου, υπάρχει στην προκήρυξη άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι η ΕΟΠΕ καλύπτει την διαμονή και μετακίνηση των διαιτητών στα σωματεία που βρίσκονται σε νησί στο οποίο δεν υπάρχει επίσημος Διαιτητής Α2 όπως επίσης και το ότι  δίνεται ένα ποσό σε όποιο σωματείο ταξιδέψει από και προς νησί στο θεσμό του κυπέλλου.
Εν συνεχεία, μου ζητήθηκε να στείλω την συγκεκριμένη προκήρυξη καθώς δε μπορούσε να τη βρει πουθενά.!!!! Συγγνώμη, αλλά αν είστε τόσα χρόνια παράγοντας και δημοσιογράφος ,αφενός η προκήρυξη θα έπρεπε να υπάρχει  στα γραφεία σας και αφετέρου εάν υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφιβολία σε μια  είδηση-καταγγελία , τότε αυτή θα πρέπει να ερευνάται και αν όχι, τότε να μη δημοσιεύεται!
Αυτή είναι η πρώτη διευκρινιστική ανακοίνωση στην «μικρή» μας  ιστορία και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία διότι απαντήσεις μέσω τύπου δεν ανήκουν στη φιλοσοφία μας.

Ωστόσο έπρεπε να γίνει για τους εξής λόγους :
Πρώτον,  αμέσως μετά το διάβασμα της προκήρυξης από τον συγκεκριμένο κύριο υπήρξε διαβεβαίωση πως  το άρθρο θα «κατέβει»  και θα υπάρξει άμεση διόρθωση. Μετά από δύο εβδομάδες σχεδόν,  όπως και εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε, τίποτα από αυτά δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Δεύτερον,  όταν μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε νησί κάνει τεράστιο αγώνα  οικονομικά, να συμμετέχει στο πρωτάθλημα με την πραγματοποίηση 10 έως 12  ταξιδιών και να κρατάει ζωντανό το ανδρικό βόλεϊ που οδεύει προς εξαφάνιση δέχεται τέτοια επίθεση ,το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως κάποιοι ενοχλούνται καθώς  θέλουν την ησυχία τους χωρίς να ξοδέψουν καθόλου χρήματα για ταξίδια.

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει, δεν χρειάζεται να βρίσκετε λανθασμένους τρόπους και να εκτίθεστε . Μπορείτε απλά να το εκφράστε ευθέως!
Αν υπάρχει λίγο φιλότιμο έστω και τώρα, θα διορθώσετε το λάθος σας.

Υ.Γ. Η ομάδα μας λέγεται ΡΟΔΙΩΝ άθλησις με «Γιώτα» (Ι)  και «Σίγμα» (Σ) στο τέλος !

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Τριχιάς Ι. Γεώργιος
Διευθυντής αθλητικού κέντρου
ΡΟΔΙΩΝ άθλησις
 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου