Αθλητικά

ΕΠΣΔ: «Στηρίξτε ανθρώπους του ποδοσφαίρου»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους συμπολίτες μας, τα σωματεία αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου, να στηρίξουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, ανθρώπους του ποδοσφαίρου, εξέδωσε η ΕΠΣΔ.
Αναλυτικά:
«Όπως ακριβώς πράξαμε ως Ένωση πριν από πέντε χρόνια, έτσι και τώρα, ενόψει των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών, καλούμε τους συμπολίτες μας, τα σωματεία της δύναμής μας και τους φίλους του ποδοσφαίρου, να στηρίξουν υποψήφιους ανεξαρτήτως παράταξης και σε όποιο ψηφοδέλτιο και αν βρίσκονται (περιφέρειας, δήμου, ευρωβουλής) που από την σημερινή τους θέση προσέφεραν και στήριξαν έμπρακτα τον αθλητισμό και ειδικά για εμάς, τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.
Έφτασε ο χρόνος για πραγματικές και ριζικές αλλαγές, που θα πάνε το άθλημα που όλοι εμείς με πίστη υπηρετούμε μπροστά, με όραμα, με άμεση συμμετοχή και άμεσα ωφελούμενη τη κοινωνία της Δωδεκανήσου.
Όσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα όσα έργα με κόπο και προσπάθεια σαν Ένωση έχουμε καταφέρει, τους συνιστούμε να σταματήσουν να ετεροπροσδιορίζονται και να μας προτείνουν οι ίδιοι τι προτίθενται να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό εν γένει. Το έργο μας δεν μπορεί να κρυφτεί και δεν μπορεί να το καπηλευτεί κανένας.
Πρέπει να επιδιώξουμε τόσο στην Περιφέρεια και στον Δήμο όσο και στις ευρωεκλογές, να στηρίξουμε υποψήφιους του χώρου μας, που πιστεύουν και μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, που όλοι εμείς αγαπάμε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου