ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φίλιππος Δελαπόρτας» το γήπεδο της Κρεμαστής!

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Φοίβος

Δεν είναι μόνο οι ετή­σιες εκ­δη­λώ­σεις που διορ­γα­νώ­νουν οι άν­θρω­ποι του Φοί­βου αυτές, που δια­τη­ρούν και θα συ­νε­χί­σουν να δια­τη­ρούν ζω­ντα­νή τη μνήμη του πο­δο­σφαι­ρι­στή της ομά­δας Φί­λιπ­που Δε­λα­πόρ­τα, που χά­θη­κε πρό­ω­ρα και τόσο άδικα σε τρο­χαίο δυ­στύ­χη­μα σε πε­ριο­χή της Ατ­τι­κής, πριν από εννέα χρό­νια.

Από το από­γευ­μα της Με­γά­λης Τε­τάρ­της, η μνήμη του Φί­λιπ­που Δε­λα­πόρ­τα θα «ζει» και μέσα από το γή­πε­δο της Κρε­μα­στής, το οποίο φέρει πλέον το ονο­μα­τε­πώ­νυ­μό του, με από­φα­ση του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου του Φοί­βου.

Οι πα­ρά­γο­ντές του έκα­ναν τις ανα­κοι­νώ­σεις, μέσα σε κλίμα βα­θιάς συ­γκί­νη­σης, στο τέλος του κα­θιε­ρω­μέ­νου τουρ­νουά ακα­δη­μιών που διορ­γά­νω­σαν από τη Με­γά­λη Δευ­τέ­ρα και για τρεις μέρες και το οποίο ήταν αφιε­ρω­μέ­νο όχι μόνο στον Φί­λιπ­πο Δε­λα­πόρ­τα, αλλά και στον επί­σης αδι­κο­χα­μέ­νο στην άσφαλ­το πο­δο­σφαι­ρι­στή του συλ­λό­γου, Αλέ­ξαν­δρου Τζα­φέ­ρη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.