ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Παστίδας: Ζητείται ποδοσφαιρικός εγωισμός και αντίδραση

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Αστέρας Παστίδας
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Ο Αστέ­ρας Πα­στί­δας θέλει να επα­νορ­θώ­σει μετά την βαριά ήττα 6-1 από τη Ρόδο στο επερ­χό­με­νο εκτός έδρας παι­χνί­δι με τον ΠΑΟΚ Κω.
  • Ο προ­πο­νη­τής Γιάν­νης Αρ­χο­ντού­λης ζητά από τους παί­κτες του να δεί­ξουν αντί­δρα­ση και πο­δο­σφαι­ρι­κό εγω­ι­σμό που έλει­ψε στο προη­γού­με­νο ματς.
  • Η απο­γο­ή­τευ­ση του τε­χνι­κού δεν προ­ήλ­θε τόσο από το σκορ, όσο από την απά­θεια και την έλ­λει­ψη πά­θους των παι­κτών κατά τη διάρ­κεια του αγώνα.
  • Η προ­ε­τοι­μα­σία ολο­κλη­ρώ­θη­κε ομαλά και όλοι οι παί­κτες είναι δια­θέ­σι­μοι εκτός του τραυ­μα­τία Μα­νώ­λη Κορ­κί­δα.

Για την εξι­λέ­ω­σή του μετά το βαρύ κι ασκή­κω­το 6-1, με το οποίο ητ­τή­θη­κε την πε­ρα­σμέ­νη Τε­τάρ­τη από τη Ρόδο στο Δη­μο­τι­κό Στά­διο, θα πα­λέ­ψει ο Αστέ­ρας Πα­στί­δας στο αυ­ρια­νό εκτός έδρας παι­χνί­δι του με αντί­πα­λο τον ΠΑΟΚ Κω, το οποίο θα ξε­κι­νή­σει στις 9:30 το βράδυ στο Παλιό Στά­διο Αντα­γό­ρα.

Ο προ­πο­νη­τής των “κυα­νό­λευ­κων”, Γιάν­νης Αρ­χο­ντού­λης, πε­ρι­μέ­νει να δει από τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του αντί­δρα­ση, αυτή που έλ­λει­ψε από το πρό­σφα­το ματς με τα “ελά­φια”.

Ο έμπει­ρος τε­χνι­κός δεν έγινε έξαλ­λος τόσο από την έκτα­ση του σκορ, όσο από την απά­θεια με την οποία αντι­με­τώ­πι­σαν οι παί­κτες του την εις βάρος τους εξέ­λι­ξη του ματς και από την απου­σία πο­δο­σφαι­ρι­κού εγω­ι­σμού.

Η άγρια κα­τσά­δα της επό­με­νης ήταν ανα­με­νό­με­νη και το ζη­τού­με­νο είναι η ομάδα να εμ­φα­νι­στεί στην Κω θυ­μω­μέ­νη και δι­ψα­σμέ­νη για απα­ντή­σεις.

Η προ­ε­τοι­μα­σία ολο­κλη­ρώ­θη­κε χωρίς απρό­ο­πτα, συ­νε­πώς στη διά­θε­ση του τε­χνι­κού επι­τε­λεί­ου θα βρί­σκε­ται το σύ­νο­λο των αθλη­τών, πλην του τραυ­μα­τία Μα­νώ­λη Κορ­κί­δα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.