Όπως έχει ενημερώσει ο Ορφέας, την προσεχή Τρίτη στις 18:00 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας και της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν στο περιθώριο της γιορτής να βραβεύσουν έξι πρόσωπα για την προσφορά τους στον σύλλογο της πόλης μας.
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, οι άνθρωποι που θα βραβευθούν είναι ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Δασκουλίδης, ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Σκιαθίτης, ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του ΓΑΣ Ιάλυσος Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο πρώην αθλητής και πρόεδρος Νεκτάριος Κατσαμάκης, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γιαννόπουλος και ο φροντιστής της ομάδας Κώστας Σταυριανός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
« Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας αποφάσισε, στην διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο που θα γίνει την Τρίτη 24 Απριλίου στις 18:00 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων να τιμήσει ορισμένους ανθρώπους για την προσφορά τους στον σύλλογο.
Τα πρόσωπα που θα τιμηθούν είναι οι Ηλίας Δασκουλίδης, Γιάννης Σκιαθίτης, Μιχάλης Χατζηνικήτας, Νεκτάριος Κατσαμάκης, Γιώργος Γιαννόπουλος και Κώστας Σταυριανός.
Περιμένουμε όλους τους φίλους και τα μέλη του Α.Ο. Ορφέας να βρεθούν στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για να γιορτάσουμε την άνοδο της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ