Με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μερκούρης Μόσχος έστειλε μήνυμα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, ότι η απόφαση που θα πάρει για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου, θα έχει βαρύνουσα σημασία για την εξαφάνιση ή εξάπλωση της βίας.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε
«Επειδή έχουν γραφτεί διάφορα ακόμα και για – 10 ακούσαμε, να ξέρετε ότι όποια και να είναι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπή όσο έχω εγώ τα ηνία της ομάδας μαζί με τον Κυριάκο Σακελλάρη, σε τέτοια φαινόμενα εμείς πάλι θα πάρουμε την ομάδα και θα φύγουμε και δεν μας σταματάει ακόμα και -30 να μας βάλουν.
Να ξέρετε ακόμα ότι σε περίπτωση τιμωρίας της ομάδας μας θα υπάρχει το δεδικασμένο, θα επιτρέπει την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για εκφοβισμό, θα επιτρέπει την απώθηση παικτών από φιλάθλους με τις ομάδες να μην μπορούν να αντιδράσουν γιατί θα φοβούνται το δεδικασμένο της δικιάς μας ομάδας. Γι’ αυτό κύριοι της Πειθαρχικής Επιτροπής νομίζω ότι η απόφαση που θα πάρετε θα έχει βαρύνουσα σημασία για την εξαφάνιση ή την εξάπλωση της βίας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ