Ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην ομάδα του Α.Σ. Τήλος και στον Μερκούρη Μόσχου, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι, εξέδωσε ο Ηρακλής Λάρδου.
Αναλυτικά:
«Θέλουμε να καταδικάσουμε την μεμονωμένη εισβολή του φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ηρακλή Λάρδου. Περιστατικό που ουδέποτε έχει συμβεί στην ιστορία του Ηρακλή Λάρδου. Ο Ηρακλής έχει πάντα άριστες φιλοξενίες με όλες τις ομάδες. Η δική μας ομάδα έχει μέσο όρο ηλικίας 18,5 έτη και οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές μας είναι ανήλικοι. Η Τήλος από την άλλη, έπαιζε σαν γηπεδούχος, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα στους νεαρούς αθλητές μας.
Ο κ. Μόσχου οφείλει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του που επικαλείται πως τραυματίστηκε από φίλαθλο, δεν δέχθηκε να πάει στο νοσοκομείο με τη συνοδεία του γιατρού της αναμέτρησης. Επίσης πώς γίνεται μια ομάδα που μόλις έχει ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή στο σκορ και προηγείται με 4 – 3, να ωθεί τους φιλάθλους της να κάνουν φασαρίες;
Να μας εξηγήσει επίσης, πώς κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών μας στο 4ο γκολ, δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας του (Ηρακλής Σακελλάρης, Μερκούρης Μόσχου), κυνηγούσαν τον σκόρερ μας και ένας εξ’ αυτών τον έπιασε από τον λαιμό;
Μήπως τα προκάλεσαν από μόνοι τους όσα επακολούθησαν; Τέλος, θέλοντας να απαντήσουμε στα όσα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κύριος Μόσχου, αναφέρουμε τα εξής: Σε ποια προστασία από τους κύριους Εγγλέζο και Σταυριανό αναφέρεστε εφόσον δεν έγινε απολύτως τίποτα; Όταν τονίζει πως τέτοια περιστατικά πρέπει να εξαλείψουν από τους αγωνιστικούς χώρους, πώς ο ίδιος απειλούσε πως θα τα ξαναπούμε στην Τήλο;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ