Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ο Φοίβος Κρεμαστής θα διοργανώσει τουρνουά στο γήπεδό του που θα αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες.
Οι Κρεμαστενοί αποφάσισαν να ονομαστεί η διοργάνωση «Φίλιππας- Αλέξης», τιμώντας την μνήμη δύο δικών του παιδιών, των Φίλιππα Δελαπόρτα και Αλέξη Τζαφέρη που τόσο άδικα και πρόωρα, έφυγαν από κοντά τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Την ονομασία ΄΄Φίλιππας-Αλέξης΄΄ θα έχει το τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει η ομάδα μας από Μεγάλη Δευτέρα έως Μεγάλη Τετάρτη. Το τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη των δύο παιδιών που έφυγαν άδικα από κοντά μας και σκοπός είναι να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από χορηγίες, θα δοθεί αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό και έτσι θα μπορέσουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας να περάσουν πιο άνετα τις ημέρες του Πάσχα. Μέχρι στιγμής η συμμετοχή είναι συγκινητική και ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που θα δώσουν το ΄΄παρών΄΄. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».
Ευχαριστίες σε Κυριαζή
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή για να υλικά που πρόσφερε, εξέδωσε η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ Στέφανο Κυριαζή για τα υλικά που προσέφερε στην ομάδα μας για το γήπεδο Κρεμαστής».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ