Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους στην πορεία τους μέχρι την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών, εξέδωσαν οι αθλήτριες του Φιλίνου Κω.
Αναλυτικά:
«Σε αυτό το “ταξίδι” δεν ήμασταν μόνες. Είχαμε ανθρώπους που πίστεψαν σε εμάς και μας έκαναν να πιστεύουμε και εμείς στον εαυτό μας. Μας έδεσαν σαν σύνολο, μας έμαθαν πώς να χρησιμοποιούμε όσα ξέρουμε και μας έδειξαν καινούργια. Έτρεχαν να οργανώσουν πράγματα, να βρουν πόρους ώστε να έχουμε όσα χρειαζόμαστε για την φετινή μας πορεία στο πρωτάθλημα. Κάποιοι μπροστά, κάποιοι στο παρασκήνιο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους προπονητές μας, Γιώργο Φυτά και Ελένη Μαμουζέλου που είναι η ψυχή της ομάδας. Ένα ακόμα ευχαριστώ για τον πρόεδρό μας κύριο Βασίλη Χατζηπαυλή και για την διοίκηση της ομάδας, ιδιαίτερα αυτούς που ήταν πιο κοντά μας τον κύριο Μιχάλη Κιάρη, ακόλουθο σε προπονήσεις και στα ταξίδια μας.
Επίσης τον κύριο Τάκη Αραβανή που επέστρεψε να μας βοηθήσει. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι ήταν δίπλα μας στα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, γιατί είναι σημαντικό να παίζεις μπροστά σε όσους αγαπάς και να έχεις τη στήριξή τους.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία καθώς και τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να έχουμε τους πόρους για την προσπάθεια μας.
Ραντεβού στην Β’ Εθνική! Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!
Οι παίκτριες της ομάδας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ