Τοπικές Ειδήσεις

Συνέχιση 2ωρων διακοπών εργασιών των δικαστικών υπαλλήλων Ρόδου

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου σε έκτακτη συνέλευσή του στις 20-02-2020, αποφάσισε ομόφωνα:

Τη συμμετοχή του στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Κλάδου των Δικαστικών Υπαλλήλων που έχουν ξεκινήσει σε όλη τη χώρα με δίωρες καθημερινές ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ , μετά από απόφαση συνδιάσκεψης των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα της απόγνωσης για την επικρατούσα κατάσταση στο χώρο των Δικαστηρίων προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και στην κυβέρνηση γενικότερα .

ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ τις διακοπές εργασιών των υπαλλήλων στα Ποινικά και Πολιτικά Δικαστήρια της Ρόδου για το χρονικό διάστημα από την :

24η Φεβρουαρίου 2020 , ημέρα Δευτέρα και μέχρι την 6η Μαρτίου 2020 ,ημέρα Παρασκευή και κατά τις ώρες 09:00 – 11:00 π.μ.

Κατά το δίωρο των κινητοποιήσεων κάθε ημέρας οι Δικαστικοί Υπάλληλοι θα ΑΠΕΧΟΥΝ από όλες τις εργασίες τους (έδρες, εξυπηρέτηση κοινού και δικηγόρων)

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                         Η Γραμματέας

Δικαία Μάρκογλου             Ειρήνη Μαλανδράκη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου