Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα την πρότασή του για την «επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών στη ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας», επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια «δίκαιη πρόταση».

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο twitter, o πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Ελληνική Ένωση Τραπεζών και ο πρόεδρός της Νικόλαος Καραμούζης αντιμετωπίζουν θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση.

Kyriakos Mitsotakis

@kmitsotakis

Χαίρομαι ειλικρινά που η Ελληνική Ένωση Τραπεζών & ο πρόεδρός της @karamouzisn αντιμετωπίζουν θετικά την πρότασή μου να επιβραβευθούν και οι συνεπείς δανειολήπτες στη ρύθμιση για την προστασία της α’ κατοικίας. Είναι δίκαιη πρόταση και η κυβέρνηση οφείλει να την υιοθετήσει άμεσα.

Kyriakos Mitsotakis

@kmitsotakis

Πρέπει να προστατευτούν όσοι δανειολήπτες έχουν πραγματική ανάγκη. Αλλά αναγνωρίζουμε τη μεγάλη αδικία που έχουν υποστεί οι δανειολήπτες που με κόπο παρέμειναν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Δεν αρκεί να προστατεύουμε τους ευάλωτους. Οφείλουμε και να επιβραβεύουμε τους συνεπείς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ