Την Κυριακή θα γίνουν δύο παιχνίδια για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών, με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητές και τους βοηθούς.
Στις 13:30 ο Σταυρός Καλυθιών θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών με διαιτητή τον Λουκά Χατζηαλεξίου και βοηθούς τις Μαρία Μίγκλη και Άννα Κουμπλά
Στις 15:00 ο Αργοναύτης Καλύμνου θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Μαριτσών, με διαιτητή τον Μάριο Ωραιόπουλο και βοηθούς τους Κοσμά Καραμούτα και Γρηγόρη Πατσιαούρα.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία γυναικών
8ος όμιλος
7η αγωνιστική
Κυριακή
• Καλυθιές 1:30μ.μ.
Σταυρός Καλυθιών- Α.Ο. Αθλοπαιδιών
Διαιτητές: Χατζηαλεξίου, Μίγκλη, Κουμπλά
• Κάλυμνος 3:00μ.μ.
Αργοναύτης Καλύμνου- Ηρακλής Μαριτσών
Διαιτητές: Ωραιόπουλος, Καραμούτας, Πατσιαούρας
Γ’ Εθνική Κατηγορία γυναικών: Με Χατζηαλεξίου και Ωραιόπουλο
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.