Σοβαρά νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κρήτης, ο εργάτης καθαριότητας του Δήμου Ρόδου, Αντώνης Αρβανίτης του Αχιλλέα, γεννηθείς το 1954 τον οποίο παρέσυρε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ, την περασμένη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, στον δρόμο δίπλα από την ρωμαιοκαθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική» ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Ρόδου από τα Λάερμα μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου αλλά η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο σοβαρή, που κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Κρήτη.
Όπως δήλωσε στην «δημοκρατική» ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Καθαριότητα, κ. Γιάννης Ντελλάκης: «Το Σωματείο μας έχει καταγγείλει το περιστατικό στον ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) εφόσον το ατύχημα που σημειώθηκε είναι εργατικό και έχει αναλάβει να διενεργήσει έρευνα καθώς και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Επειδή, πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή. Παράλληλα, έχει πολλαπλά κατάγματα, αιμάτωμα στο κεφάλι και υπεβλήθη σε εγχείρηση στην μέση. Το πρόβλημα είναι πως δεν βρήκαμε αυτόπτες μάρτυρες. Το ατύχημα αυτό είναι όμως εργατικό κι εμείς ως Σωματείο Εργαζομένων έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να βοηθήσουμε τον συνάδελφό μας».
Τέλος να σημειωθεί ότι αναμένεται και το πόρισμα της Τροχαίας που διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ