Τοπικές Ειδήσεις

Πέντε βραβεία TUI για τον όμιλο H Hotels Collection – Hatzilazarou Group

Πέντε σπουδαία βραβεία απέσπασε για ακόμη μια φορά ο όμιλος H Hotels Collection για τρία ξενοδοχεία του από την TUI, τον μεγαλύτερο tour operator παγκοσμίως.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa, κατάφερε να αποσπάσει μετά τη λειτουργεία της πρώτης ολοκληρωμένης σεζόν του το βραβείο TUI HOLLY 2020. Το βραβείο αυτό αποτελεί την υψηλοτερη διάκριση που χορηγείται σε ένα ξενοδοχείο συνεργαζόμενο με το πρακτορείο. Με μια σειρά από απαιτιτικά κριτίρια, προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και άψογη εξυπηρέτηση, η TUI ξεχωρίζει μόλις 100 ξενοδοχεία παγκοσμίως για την απονομή αυτών των βραβείων ως σύμβολο πρώτης τάξεως διαχείρισης και παροχών.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και το δεύτερο κατά σειρά βραβείο, το TUI TOP QUALITY AWARD 2020. Ένα βραβείο κύρους που προκύπτει από κριτίρια, όπως η υψηλή βαθμολογία από τους επισκέπτες αλλά και ο επιτυχής έλεγχος ασφαλείας.

Με τη σειρά του, το δημοφιλές Princess Andriana Resort & Spa απέσπασε αντίστοιχα δύο βραβεία.

Το TUI ENVIRONMENTAL CHAMPION 2020 απονέμεται στα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για τα περιβαλλοντικά, οικολογικά και κοινωνικά πρότυπα εξαιρετικής ποιότητας.

Αντίστοιχα, το Princess Andriana Resort & Spa απέσπασε για ακόμα μια χρονιά το βραβείο TUI TOP QUALITY AWARD 2020.

Το πέμπτο βραβείο της TUI για τον όμιλο απέσπασε το μοναδικό Rodos Princess Beach Hotel. To βραβείο TUI FAMILY CHAMPION 2020 δίδεται στα πιο φιλικά προς την οικογένεια ξενοδοχεία, επιβεβαιώνοντας τα υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας που εξασφαλίζει το ξενοδοχείο στις οικογένειες που το εμπιστεύονται.

 

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου