Τοπικές Ειδήσεις

Έως τις 25 Ιανουαρίου οι Επαναπροσλήψεις Ξενοδοχουπαλλήλων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου θέλει να υπενθυμίσει στα μέλη του ότι διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των επαναπροσλήψεων. Οι αιτήσεις διεξάγονται στο γραφείο του Σωματείου μας, εντός του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30, καθημερινές 9:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας το γραφείο μας θα είναι ανοιχτό και Σάββατο 25 Ιανουαρίου 9:00 – 14:00.

Διευκρινίζουμε στα μέλη με παρακρατημένη συνδρομή 2020, ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επαναπρόσληψη παρά μόνο ανανεώνει την ετησία συνδρομή τους. Εφόσον, μέλη με πληρωμένη συνδρομή επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψη τους, παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου ώστε για να υπογράψουν την αίτηση τους, ενώ όσοι αδυνατούν να προσέλθουν μπορούν απλά να επικοινωνήσουν με το Σωματείο μας.

Για περαιτέρω πληροφορίες τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο μέσω Τηλ. 2241032220 και μέσω E-mail: sksrodou@gmail.com.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου