Ειδήσεις

Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Το 2ο Ε.Κ Ρόδου, σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Πληροφορικής Δωδεκανήσου, το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Δωδεκανήσου και τη WRO Hellas – Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης, πραγματοποίησε Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: Εκπαιδευτική Ρομποτική στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο αμφιθέατρο του Σχολικού Συγκροτήματος των Αγίων Αποστόλων όπου στεγάζεται το 2ο Ε.Κ, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 17:30. Συμμετείχαν περίπου 50 εκπαιδευτικοί τόσο της Α/θμιας όσο και της Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Την ημερίδα παρακολούθησαν ζωντανά μέσω του διαδικτύου και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα.

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν τα εξής:

Εκπαιδευτική Ρομποτική: Διαστάσεις και Εμπειρίες
Γεώργιος Φεσάκης,
Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

6ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Νοτίου Αιγαίου
Ιωάννης Σομαλακίδης
Πρόεδρος της WRO Hellas

Δράσεις στην Εκπαιδευτική Ρομποτική
Παύλος Κεφαλάκης
Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Δωδεκανήσου

Εκπαιδευτική Ρομποτική: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον
Δημήτριος Κλαδογένης
Υπεύθυνος Τομέα Πληροφορικής 2ου ΕΚ Ρόδου

Το 2ο Ε.Κ. Ρόδου, έχοντας αναλάβει την ευθύνη για την πραγματοποίηση του 6ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Νοτίου Αιγαίου θα πραγματοποιήσει μαθήματα-σεμινάρια απογευματινές ώρες, σε εθελοντική βάση, σε εκπαιδευτικούς και μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με στόχο τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
πληροφορίες: 2241060085
Email: mail@2sek-rodou.dod.sch.gr
Η Διεύθυνση 2ου Ε.Κ. Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου