Αθλητικά

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης προσφέρει στα σχολεία

Σε μία σημαντική προσφορά που έχει στόχο να «μπει το τένις στα σχολεία», προχώρησαν οι άνθρωποι του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, οι οποίοι προμήθευσαν το γραφείο φυσικής αγωγής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με 15 μίνι φιλέ του τένις και 30 ρακέτες. Η σχετική ανακοίνωση του Ρ.Ο.Α.:

«Σε μια εποχή κρίσης σε μια χώρα που σχεδόν τα πάντα στηρίζονται στην τύχη κάποιοι ρομαντικοί τολμούν και σχεδιάζουν. Σχεδιάζουν και υλοποιούν. Πως αλλιώς μπορείς να περιγράψεις την ενέργεια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης να προμηθεύσει με 15 μίνι τένις φιλέ και 30 ρακέτες το γραφείο φυσικής αγωγής της περιφέρειας. Όταν όλα τα πράγματα στον τόπο μας γίνονται χωρίς προγραμματισμό βασισμένα στην τύχη και στην εκμετάλλευση της συγκυρίας και της τελευταίας στιγμής στον Ροδιακό Όμιλο σχεδίασαν μεθόδευσαν και υλοποίησαν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο: να “βάλουν” το τένις στα σχολεία .

Μετά από τις απαραίτητες επαφές με την ομοσπονδία τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Άγγελο Ανανία και την διευθύντρια φυσικής αγωγής κ. Μαντα Φατσαία με τη συνδρομή του ΡΟΑ υλοποιήθηκε σεμινάριο επιμόρφωσης των καθηγητών φυσικής αγωγής από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χρήστο Μουρτζιο στις αρχές Νοεμβρίου με μεγάλη συμμετοχή των καθηγητών φυσικής αγωγής.

Μετά την εκπαίδευση στο θεωρητικό πλαίσιο στο ξενοδοχείο «Πλάζα» οι πάνω από 50 γυμναστές συνέχισαν στο πρακτικό κομμάτι στην ιστορική έδρα του ομίλου στο «Έλλη».
Ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας το Δ.Σ. του Ροδιακού Ομίλου δώρισε στα σχολεία της περιοχής μας ένα σετ από φιλέ και ρακέτες προκειμένου να ολοκληρωθεί το σχέδιο της ανάπτυξης του αθλήματος και μέσα στο σχολείο .

Συγκινημένος ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κύριος Παπαδομαρκάκης ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΡΟΑ ενώ υποσχέθηκε να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του ομίλου τις προσεχείς ημέρες. Από τη μεριά του οι κ.κ. Ιατρού Α. Καβουκλής Χ. και Σκουρμαλλάς Ε. προσκάλεσαν όλους τους μαθητές του νησιού την Παρασκευή στις 12.00 το πρωί στο δημαρχείο καθώς γήπεδα μίνι τένις θα στηθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τα μεγαλύτερα παιδιά του ομίλου θα δείχνουν σε όλο τον κόσμο πως να παίζουν παρέχοντας ρακέτες και μπαλάκια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου