Μετά τους Στέλιο Γιαννακόπουλο και Βαγγέλη Μπέκα, οι νεαροί αθλητές των Ακαδημιών του ΓΑΣ Ιάλυσος θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν διαδικτυακά ακόμα έναν άνθρωπο με σπουδαία καριέρα στο ποδόσφαιρο.
Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα του 2004 Βασίλη Τσιάρτα, με την ημερίδα να διεξάγεται το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 16:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Την ευκαιρία να γνωρίσουν διαδικτυακά έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχουν το Σάββατο οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας!
Ο Βασίλης Τσιάρτας ή “El Mago” για τους Σεβιλλιάνους, δε χρειάζεται συστάσεις! Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας το 2004, με πολύ πλούσια καριέρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Σεβίλλη, η Κολωνία κ.α. είναι ήδη καταχωρημένος στο πάνθεον του ελληνικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου!
Η αγάπη και η εκτίμηση που τρέφουν για το πρόσωπό του και στην Ισπανία, αποτελεί μεγάλη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Οι νεαροί μας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις συμβουλές του, να συζητήσουν μαζί του, και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις λεπτομέρειες και τα μυστικά της επιτυχίας του!
Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα στην ημερίδα μας είναι ευπρόσδεκτοι παιδιά, γονείς και προπονητές από όλες τις Ακαδημίες του νησιού!»
«Πάντα σύμμαχος της οικογένειας»
Από εκεί και πέρα, η Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έχει ανακηρυχθεί ως η παγκόσμια ημέρα του παιδιού.
Οι Ακαδημίες του ΓΑΣ Ιάλυσος, που αριθμούν περισσότερα από 100 παιδιά στα τμήματά τους, με ανακοίνωση που εξέδωσαν, έστειλαν το μήνυμά τους για την παγκόσμια ημέρα του παιδιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η σημερινή ημέρα (σ.σ. Παρασκευή) είναι παγκοσμίως αφιερωμένη στο παιδί!
Στα παιδιά μας! Στο μέλλον αυτού του κόσμου! Χρέος όλων μας να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα τους για μια καλύτερη ζωή! Πιο χαρούμενη, πιο ανθρώπινη!
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα είναι πάντα σύμμαχος της οικογένειας στον δύσκολο αγώνα της ανατροφής των παιδιών!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ