Ειδήσεις

Προβάδισμα για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση

Η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όμως, σημειώνει ελαφρά άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή και ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση που έγινε από την AlcoΑΛΚΟ 0,00% για λογαριασμό του newsit.gr. Η δημοσκόπηση έγινε από το διάστημα 12 έως 14 Νοεμβρίου 2017.

Η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όμως, σημειώνει ελαφρά άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Η Χρυσή Αυγή διατηρεί τα ποσοστά της ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη παρά τις εκλογές για την κεντροαριστερά δεν φαίνεται να αυξάνει το ποσοστό της.

Το ΚΚΕ έχει μια αναπαίσθητη πτώση, το Ποτάμι είναι στα ίδια όπως και οι ΑΝΕΛ και η Ενωση Κεντρώων. Εντυπωσιακό παραμένει το ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο όμως είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση.

ΣΥΡΙΖΑ: 16,4 (προηγούμενη 16,1)

ΝΔ: 22,4 (προηγούμενη 22,5)

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,2 (προηγούμενη 6,3)

ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: 5,3 (προηγούμενη 5,2)

ΚΚΕ: 4,9 (προηγούμενη 5,1)

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 1,8 (προηγούμενη 1,7)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 2 (προηγούμενη 2)

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 2 (προηγούμενη 2,2)

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: 2,5 (προηγούμενη 2)

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 1 (προηγούμενη 1,3)

ΑΛΛΟ: 5,7 (προηγούμενη 3,9)

ΛΕΥΚΟ: 3,1 (προηγούμενη 3,9)

ΑΠΟΧΗ: 12 (προηγούμενη 10,6)

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 14,7 (προηγούμενη 17,2)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου