ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία: Η πρώτη κίνηση της Τσολακίδου από τον Γιώργο Χατζημάρκο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Σκακι- Γιώργος Χατζημάρκος- Σταυρούλα Τσολακίδου

Τα Ευρω­παϊκά Κύπελλα Σκα­κι­στι­κών Συλ­λό­γων που φιλο­ξε­νού­νται στο νησί μας και συγκε­κρι­μένα στο Rodos Palace, ξεκί­νη­σαν.

Την πρώτη κίνησης της κορυ­φαίας Ελλη­νί­δας σκα­κί­στρια Σταυ­ρού­λας Τσο­λα­κί­δου έγινε από τον Περι­φε­ρειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζη­μάρκο, υπό το βλέμμα του προ­έ­δρου της Ελλη­νι­κής Σκα­κι­στι­κής Ομο­σπον­δίας  Στάθη Ευστα­θό­που­λου.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εξέδωσε η Ομο­σπον­δία ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Η πρώτη κίνηση της Σταυ­ρού­λας από τον Περι­φε­ρειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον Πρόεδρο της ΕΣΟ

Στο Ευρω­παϊκό Σκα­κι­στικό Κύπελλο Ομάδων που φιλο­ξε­νεί­ται στη Ρόδο, η Σταυ­ρούλα Τσο­λα­κί­δου, ένα από τα μεγα­λύ­τερα αστέρια του παγκό­σμιου γυναι­κείου σκακιού, ξεκί­νησε την παρτίδα της στην πρώτη σκα­κιέρα, με την καθιε­ρω­μένη πρώτη κίνηση του 1ου  γύρου, να παί­ζε­ται από τους επί­ση­μους προ­σκε­κλη­μέ­νους, τον Περι­φε­ρειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζη­μάρκο και τον Πρόεδρο της Ελλη­νι­κής Σκα­κι­στι­κής Ομο­σπον­δίας Καθη­γητή Στάθη Ευστα­θό­πουλο.

Το κύπελλο που πραγ­μα­το­ποιεί­ται σε συν­διορ­γά­νωση της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και του Σκα­κι­στι­κού Συλ­λό­γου Ιππότης Ρόδου, συγκε­ντρώ­νει κορυ­φαί­ους παίκτες από όλη την Ευρώπη και ανα­δει­κνύει για άλλη μια φορά τη Ρόδο ως νησί του πολι­τι­σμού, του αθλη­τι­σμού και της εξω­στρέ­φειας».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.