Λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στην Τουρκία αλλά και της μεγάλης στην Κάλυμνο, οι Ροδίτες μυρίζουν έντονα Καμμένο, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκαν να καλούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναζητώντας αίτια ή γειτνιαση με την …καταστροφή.
Όπως γίνεται γνωστό, στη Ρόδο δεν υπάρχει …κάρβουνο αναμμένο και οι δυο φωτιές στη γειτονιά μας, μύρισαν ως τη Ρόδο λόγω των ισχυρών ανέμων.
ipaper.gr































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.