Αθλητικά

Γήπεδο Λειψών: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα

Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα στους Λειψούς, καθώς το νησί απέκτησε σύγχρονο γήπεδο με συνθετικό τάπητα με την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Φώτης Μάγκος:
«Οι Λειψοί απέκτησαν σύγχρονο γήπεδο. Αν ήταν παραμύθι θα είχε τον τίτλο “Το αλώνι που έγινε σαλόνι”. Και πράγματι μοιάζει παραμυθένιο και το αποτέλεσμα αλλά και η πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής των νέων του νησιού μας και κυρίως των παλαιμάχων οι οποίοι δεν ευτύχισαν να αγωνιστούν ποτέ σε ένα τέτοιο γήπεδο ούτε και πίστευαν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί.
Παραμύθι μοιάζει και η όλη διαδικασία. Μετά από 3 χρόνια επίμονων προσπαθειών, από την εγγραφή της πίστωσης στο τεχνικό πρόγραμμα της ΠΝΑΙ, την εκπόνηση της μελέτης από την τεχνική υπηρεσία της Περ. Ενοτ. Καλύμνου, την υπογραφή της διαβαθμιδικής μεταξύ εμού και του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, τις αναβολές λόγω προσαρμογής στο νέο σύστημα ηλεκτρονικών διαγωνισμών, τις επικαιροποιήσεις, την έκτακτη κατασκευή τοίχου από οπλισμένο σκυρόδεμα λόγω πτώσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και διάφορα άλλα απρόβλεπτα γεγονότα, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την πιο σημαντική αθλητική υποδομή του νησιού προυπολογισμού 215.000€, προ έκπτωσης.
Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια αναβάθμισης του νησιού μας σε όλους τους τομείς με απώτερο στόχο την παροχή κατά το δυνατόν ίσων ευκαιριών στους ακρίτες κατοίκους του ξεπερνώντας τα γνωστά μόνιμα εμπόδια της γραφειοκρατείας και τις αγκυλώσεις.
Από καρδιάς ευχαριστούμε το Γιώργο Χατζημάρκο και την ΠΝΑΙ, για την χρηματοδότηση, την δημοπράτηση και την τεχνική υποστήριξη του έργου, τον Σπύρο Κουλλιά και τον Νικόλα Καμπούρη για την σύνταξη της μελέτης και την επίβλεψη του έργου καθώς και την ανάδοχο εταιρεία Τεχνογαία ΑΕ για την άριστη κατασκευή.
Ευχαριστούμε επίσης τους τοπικούς εργολάβους Μανώλη Μαυράκη και Μανώλη Φελέκη για την συνδρομή τους στις επιμέρους εργασίες».
Πλέον ανοίγει ο δρόμος για την επαναδραστηριοποίηση του τοπικού συλλόγου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου