ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: Δείχνει έτοιμος για αλλαγή σελίδας

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ηρακλής Μαριτσών
✦ Σύνοψη ⌄
  • Η Γενική Συνέ­λευση του Ηρακλή Μαρι­τσών το ερχό­μενο Σάββατο στο­χεύει στην αλλαγή διοί­κη­σης και την επα­να­φορά του συλ­λό­γου σε πρω­τα­γω­νι­στικό ρόλο.
  • Μετά την παραί­τηση του προη­γού­με­νου Δ.Σ., παλιοί και νέοι παρά­γο­ντες κινη­το­ποι­ή­θη­καν για να απο­τρέ­ψουν την κρίση στα διοι­κη­τικά.
  • Η νέα διοί­κηση ανα­μέ­νε­ται να περι­λαμ­βά­νει άτομα με εμπει­ρία στον σύλλογο καθώς και νέα πρόσωπα με διάθεση για δουλειά.
  • Ο σύλ­λο­γος πρέπει να ανα­δο­μη­θεί και να βρει νέο προ­πο­νητή, ενώ προ­γραμ­μα­τί­ζει καλο­και­ρι­νές εκδη­λώ­σεις για τη χρη­μα­το­δό­τησή του.

Την αλλαγή σελίδας στα διοι­κη­τικά του, ώστε η επόμενη μέρα να τον βρει ασφαλή και έτοιμο να επα­νέλ­θει σε ρόλο πρω­τα­γω­νι­στή στα τοπικά ποδο­σφαι­ρικά δρώμενα, θα ανα­ζη­τή­σει το ερχό­μενο Σάββατο ο Ηρακλής Μαρι­τσών.

Η δεύτερη κατά σειρά Γενική Συνέ­λευση των μελών του σωμα­τείου, δεδο­μέ­νου πως είχε προη­γη­θεί η ατε­λέ­σφορη της Μεγάλης Εβδο­μά­δας, έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί να ξεκι­νή­σει στις 8 το βράδυ στην αίθουσα της κοι­νό­τη­τας και τούτη τη φορά οι “ροπα­λο­φό­ροι” έχουν κάθε λόγο να πιστεύ­ουν πως το αδιέ­ξοδο στα διοι­κη­τικά τους όχι μόνο θα απο­φευ­χθεί, αλλά η ολο­κλή­ρωση της δια­δι­κα­σίας θα τους βρει μονια­σμέ­νους, ισχυ­ρούς και αισιό­δο­ξους για το μέλλον.

Όπως ανα­φέ­ρουν οι πλη­ρο­φο­ρίες, το τελευ­ταίο διά­στημα και προ του κιν­δύ­νου ο σύλλογο να μπει σε περι­πέ­τειες μετά την παραί­τηση του προη­γού­με­νου Δ.Σ., κινη­το­ποι­ή­θη­καν παλιοί και νέοι παρά­γο­ντες, με τις ζυμώ­σεις να είναι έτοιμες να απο­δώ­σουν.

Η Γενική Συνέ­λευση του Σαβ­βά­του ανα­μέ­νε­ται να ανα­δεί­ξει ένα σχήμα που θα έχει στον πυρήνα του ανθρώ­πους οι οποίοι έχουν υπη­ρε­τή­σει και στο παρελ­θόν τον Ηρακλή, αλλά και νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά.

Τέτοια περι­μέ­νει τους “πρά­σι­νους” μπόλικη, καθώς μετά τη φετινή δύσκολη χρονιά, την οποία δεν θέλει να θυμάται κανένας, η ομάδα που έφτασε στο σημείο να δίνει μάχη για την παρα­μονή της στην Α’ κατη­γο­ρία Blue Star Ferries, είναι ανάγκη να ανα­δο­μη­θεί και πρω­τί­στως, να κλείσει έγκαιρα ο προ­πο­νη­τής που θα ανα­λά­βει το συγκε­κρι­μένο έργο, δεδο­μέ­νου πως ο Κώστας Πάττας έχει παραι­τη­θεί.

Επι­πλέον, οι άνθρω­ποι του Ηρακλή θα κληθούν να οργα­νώ­σουν το πλάνο των πάντα πυκνών καλο­και­ρι­νών εκδη­λώ­σεων, μέσα από τις οποίες ο σύλ­λο­γος καλύ­πτει ένα μεγάλο ποσοστό του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού του.

Μάλιστα, η πρώτη εξ αυτών, στην οποία συμ­με­τέ­χει ο σύλ­λο­γος ως συν­διορ­γα­νω­τής, είναι η καθιε­ρω­μένη Γιορτή του Ματσό­γα­λου, θα εξε­λι­χθεί αύριο το από­γευμα στα Μαριτσά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.