ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, η ΕΕ θα συγχρηματοδοτήσει τα έξοδα παράδοσης των εξειδικευμένων containers που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις ντους και τουαλέτες.

HΑυστρία προσέφερε 181 “containers διαμονής και αποχέτευσης” μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ στην Ελλάδα για την αποσυμφόρηση των νησιών, ανακοίνωσε σήμερα η Κομισιόν.

Όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, η ΕΕ θα συγχρηματοδοτήσει τα έξοδα παράδοσης των εξειδικευμένων containers που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις ντους και τουαλέτες.

Ο Janez Lenarcic, Επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων, δήλωσε σχετικά ότι η πανδημία του CΟVID19 έχει πλήξει ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων και των μεταναστών στην Ελλάδα. Χάρη στην προσφορά της Αυστρίας, η Ελλάδα θα είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να αποτρέψει την εξάπλωση του ιού μεταξύ των ευάλωτων μεταναστών και προσφύγων”.

Η ΕΕ είναι έτοιμη να διοχετεύσει περαιτέρω προσφορές βοήθειας, σημειώνει.  Η Ελλάδα ενεργοποίησε τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ ζητώντας καταλύματα, είδη υγιεινής και ιατρικά υλικά, όπως γεννήτριες οξυγόνου, μηχανήματα ακτινογραφίας και αναπηρικά αμαξίδια, σημειώνει η Κομισιόν.

Ένα σχόλιο στο H Αυστρία πρόσφερε 181 containers διαμονής στην Ελλάδα για αποσυμφόρηση νησιών

  1. Avatar Ο/Η ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. λέει:

    Η «βοήθεια» δεν είναι για τους Έλληνες, αλλά για τους Ισλαμιστές εποίκους, ώστε να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα ευκολώτερα. Η «αποσυμφόρηση» των νησιών η οποία ανακουφίζει κάποιους κοντόφθαλμους νησιώτες σημαίνει στην πραγματικότητα ότι με βάση την συμφωνία που υπέγραψαν οι υποτιθέμενες Ελληνικές κυβερνήσεις, πως οι ισλαμιστές μένουν πλέον δια παντός στην Ελλάδα και αμέσως οι Τούρκοι στέλλουν και άλλους.

    Μία αέναη διαδικασία, μέχρι βάσει σχεδίου 4 εκατομμύρια Ισλαμιστές έποικοι να εγκατασταθούν μονίμως και μετά 3-5 δεκαετίες ολόκληρη η Ελληνική επικράτεια να έχει ισλαμική πλειοψηφίαν και να κατακτηθεί εύκολα με μίαν τουρκικήν επίθεση που μετά μίαν προβοκάτσιαν θα κυριεύσει το Ελληνικόν κράτος «για να προστατεύσει τα δικαιώματα των αδελφών ισλαμιστών». Ακόμη και χωρίς στρατιωτικήν δράσιν οι Ισλαμιστές έποικοι με Ελληνικές υπηκοότητες με μίαν απλήν δημιουργίαν ισλαμικού κόμματος θα παραλύσουν την λειτουργίαν της δημοκρατίας και μπορούν να κοσοβοποιήσουν το Ελληνικόν κράτος. Μία ετοιμοπόλεμη προέκταση του τουρκικού στρατού στην Ελλάδα από Ισλαμιστές εποίκους θα κάμψει την αντίσταση των Ελλήνων εκ των έσω. Όπως και με την Μικράν Ασίαν και το κατεχόμενον τμήμα της Κύπρου το Ελληνικόν στοιχείον θα εκδιωχθεί.

    Η αλληλεγγύη των υποτιθεμένων «εταίρων μας» σήμερα συνίσταται σε παροχήν οικονομικής βοηθείας ώστε να μην προχωρήσουν οι Ισλαμιστές έποικοι στις χώρες τους και να καταρρεύσει μόνον το Ελληνικόν κράτος. Όπως και στην περίπτωση της Κύπρου θα αφιονίσουν τους σανοφάγους πως φταίνε κάποιοι ντόπιοι «ακροδεξιοί φασίστες», ώστε οι Έλληνες να παραμένουν πάντοτε διχασμένοι και υποταγείς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter της Δημοκρατικής. Καθημερινή ενημέρωση στο e-mail σας.