Ο Αστέρας Μασάρων την Κυριακή διοργανώνει την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο και την άνοδό του στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Ο σύλλογος με την ακόλουθη ανακοίνωση, γνωστοποίησε το πρόγραμμα της γιορτής:
«Στις 22 του μηνός την προσεχή Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η φιέστα και η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στον Αστέρα Μασάρων. Επίτιμος καλεσμένος ο Παναγιώτης Τσαλουχιδης.
Η οικογένεια του Αστέρα σχεδίασε μια σεμνή γιορτή και δεν πρέπει να λείψει κάνεις. Διευκρινίζουμε δε πως μέρος των εσόδων αυτής της γιορτής θα διαθέτουν σε ευπαθείς ομάδες της μικρής μας κοινωνίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
16:00: Θα αγωνιστούν τα τμήματα των Ακαδημιών μας (Μπαμπίνη), οι μελλοντικοί πρωταθλητές, Αστέρας 1- Αστέρας 2
17:00 Είσοδος και παρουσίαση των ομάδων Αστέρας Μασάρων – Δήμητρα Δαματριάς και ρίψη βεγγαλικών στο γήπεδο και όχι μόνο. Στην ανάπαυλα θα γίνει βράβευση του Παναγιώτη Τσαλουχιδη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ακολουθήσουν χοροί από τα χορευτικά των συλλογών Πολιτιστικός Σύλλογος Μασάρων “Το Καμειρί”( παραδοσιακοί χοροί), Σύλλογος Γυναικών Μασάρων “Οι Μασαρενές” (χοροί Latin)
18:00 Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.
18:45: Τέλος αγώνα.
19:00: Απονομή τροπαίου, γύρος του θριάμβου με ρίψη βεγγαλικών.
Υπεύθυνος συντονισμού και παρουσίασης ο Παύλος Ντοκοούπιλ. Η γιορτή θα συνοδεύεται με τα μουσικά ακούσματα του Αντώνη Μπαφίτη.
Για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα παρακαλούμε να σεβαστούν όλοι τους ποδοσφαιριστές τους προπονητές και να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της εορτής.
Εκ των προτέρων ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ