ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Χατζηκαλημέρης : Συγχαρητήρια επιστολή

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χατζηκαλημέρης

Όταν η δύναμη της ψυχής ξεπερνά τα ανθρώ­πινα όρια τότε η ζωή αποκτά και­νούρ­γιο νόημα και αξία και είστε πραγ­μα­τικά το ζωντανό παρά­δειγμα για όλους μας.

Ήσασταν η αγα­πη­μένη της Δωδε­κα­νή­σου και γίνατε πλέον η αγα­πη­μένη της Ελλάδος.

Θέλω προ­σω­πικά να συγχαρώ τους άξιους αθλητές, τη προ­πο­νη­τική ομάδα σας, καθώς και τους συνερ­γά­τες σας, για την κατά­κτηση του κυπέλου Ελλάδος 2015

Πολλά μπράβο επίσης στο πρόεδρο του ΑΣ Δωδε­κά­νη­σος κ Κάλ­λι­στο Δια­κο­γε­ωρ­γίου και των αξιό­λο­γων συνερ­γα­τών του μελών του ΔΣ για την αξιέ­παινη προ­σπά­θεια που κατα­βάλ­λουν.

θα είμαι αρωγός των προ­σπα­θειών σας ώστε όλοι μαζί να πετύ­χουμε το καλύ­τερο γι’ αυτό που αγαπάμε.

Μια ιδέα που έγινε παρέα και κατέ­ληξε σε ομάδα πρω­τα­θλή­τρια στις καρδιές μας

Συγ­χα­ρη­τή­ρια και ένα μεγάλο ΄ευ­χα­ρι­στώ΄

Με εκτί­μηση

Γιώργος Χατζη­κα­λη­μέ­ρης

Προ­πο­νη­τής Καλα­θο­σφαί­ρι­σης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.