Ειδήσεις

Η Μίκα Ιατρίδη στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Διεθνούς Βιομηχανικής Ναυτιλιακής Ένωσης

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Διεθνούς Βιομηχανικής Ναυτιλιακής Ένωσης (W.I.M.A.- Worldwide Industrial & Marine Association) παρευρέθη η βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της Ένωσης και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την προώθηση και επέκταση των δραστηριοτήτων των εταιρειών-μελών της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Ένωσης για την πρόσκληση για δεύτερη συνεχή χρονιά, απευθυνόμενη στον Πρόεδρο κ. Άγγελο Δρακόπουλο, επεσήμανε ότι η λειτουργία της Ένωσης είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί η συνεργασία μεταξύ δυναμικών εταιρειών του κλάδου της ναυτιλίας και της βιομηχανίας μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για νέα και καταρτισμένα στελέχη, τα οποία, λόγω της κρίσης, έχουν αναγκαστεί να αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου