Πολιτιστικά

Διδακτική επίσκεψη του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στην Πηγή Φασούλι Ψίνθου

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε Διδακτική Επίσκεψη 31 μαθητών και μαθητριών του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής A΄ Βαθμίδας Ρόδου της Β/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου στην Πηγή Φασούλι Ψίνθου στα πλαίσια των μαθημάτων της Βιολογίας, Γεωγραφίας, Φυσικής και Χημείας. Οι μαθητές/τριες βίωσαν την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης σε ένα μοναδικό τεχνητό υδροβιότοπο, όπου είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν την ποιότητα του νερού, να μελετήσουν τη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής και ειδικότερα το υπό εξαφάνιση είδος ψαριού “Γκιζάνι”.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα ΚΤΕΛ Ρόδου για την προσφορά του λεωφορείου, χωρίς την οποία η επίσκεψη δεν θα ήταν εφικτή, καθώς και τους υπεύθυνους και το προσωπικό του εστιατορίου “Πηγή Φασούλι”, που ευαισθητοποιήθηκαν στο κάλεσμά μας και μας φιλοξένησαν στο χώρο τους προσφέροντας δωρεάν πλούσιο μπουφέ στα παιδιά.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριές που συμμετείχαν, στους γονείς τους, αλλά και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στηρίζουν πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τη βιωματική πλευρά της εκπαίδευσης, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένους πολίτες.

Ο Διευθυντής

Χριστινάκης Βασίλειος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου