Κάλεσμα για βοήθεια της οικογένειάς του, απηύθυνε ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Στεργιόπουλος.
Ο νεαρός άνδρας, που είναι άνεργος το τελευταίο χρονικό διάστημα, αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τα προς το ζην κυρίως στο 5 μηνών παιδί του.
Το πρόβλημα είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από δική του πρωτοβουλία καθώς ο «κόμπος έφτασε στο χτένι».
Η Ροδιακή κοινωνία έδειξε τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία της, ανταποκρινόμενη άμεσα στην έκκληση βοήθειας του Χρήστου Στεργιόπουλου, όπως μας διαβεβαίωσε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «δσπορ».
Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στη «δσπορ», εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Α.Σ. Τήλου, τον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον ποδοσφαιριστή των Τηλιακών, Μερκούρη Μόσχου.
Ιδού τα λόγια του Χρήστου Στεργιόπουλου:
«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα, στη έκκληση βοήθειας που απηύθυνα για την οικογένειά μου.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Α.Σ. Τήλου και του Ποσειδώνα Καρπάθου που επικοινώνησαν μαζί μου για να με βοηθήσουν και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλου, Μερκούρη Μόσχου».
Πάντως η Ροδιακή κοινωνία θα πρέπει να συνεχίσει την στήριξή της προς τον Χρήστο Στεργιόπουλο.
Τέλος το τηλέφωνο του Χρήστου στο οποίο μπορεί όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί του για να τον βοηθήσει είναι: 6947741812.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ