ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φιλοζωικό Βιωματικό Εργαστήριο για Παιδιά στη Ρόδο – Με την Κατερίνα Παπαποστόλου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Σύλ­λο­γος Φι­λο­ζω­ι­κής Ρόδου διορ­γα­νώ­νει ένα ξε­χω­ρι­στό Φι­λο­ζω­ι­κό Βιω­μα­τι­κό Ερ­γα­στή­ριο για παι­διά ηλι­κί­ας 3 έως 12 ετών, το Σάβ­βα­το 20 Δε­κεμ­βρί­ου 2025, στις 17:00, στο Ερ­γα­τι­κό Κέ­ντρο Ρόδου.

Για πρώτη φορά στη Ρόδο φι­λο­ξε­νεί­ται η Κα­τε­ρί­να Πα­πα­πο­στό­λου, Διευ­θύ­ντρια Δη­μο­τι­κού Σχο­λεί­ου, πι­στο­ποι­η­μέ­νη ζω­ο­θε­ρα­πεύ­τρια, συγ­γρα­φέ­ας 12 φι­λο­ζω­ι­κών βι­βλί­ων και ιδρύ­τρια της ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ.. Πε­ρισ­σό­τε­ροι από 500.000 μα­θη­τές σε όλη την Ελ­λά­δα έχουν συμ­με­τά­σχει στα βιω­μα­τι­κά φι­λο­ζω­ι­κά προ­γράμ­μα­τά της, τα οποία συν­δέ­ουν τη φι­λο­ζω­ία με την παι­δα­γω­γι­κή, την εν­συ­ναί­σθη­ση και την κοι­νω­νι­κή ευ­θύ­νη.

Ανα­λυ­τι­κό πρό­γραμ­μα:

17:00 – 17:45

Ερ­γα­στή­ριο για παι­διά 3–6 ετών

«Χρι­στού­γεν­να στην Πόλη των Θαυ­μά­των»

18:00 – 18:30

Ερ­γα­στή­ριο για παι­διά 7–12 ετών

«Η ζωή μέσα από τα μάτια άστε­γων ζώων»

18:30

Ανοι­χτή συ­ζή­τη­ση γύρω από τη φι­λο­ζω­ία, την εκ­παί­δευ­ση και τον ρόλο της κοι­νό­τη­τας στη φρο­ντί­δα των ζώων.

Συμ­με­τέ­χουν οι ομι­λη­τές:

– Δη­μή­τρης Κυ­μπά­ρης – Αν­θυ­πα­στυ­νό­μος ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον σκύλο υπη­ρε­σί­ας  Αθηνά

–        Κυ­ρια­κή Πο­λυ­χρο­νά

Κτη­νί­α­τρος ΑΠΘ

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.