Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου διοργανώνει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή «από τα Παιδιά για τα Παιδιά», μια ανοιχτή εκδήλωση αφιερωμένη στη στήριξη του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παιδιών «Άγιος Ανδρέας».
Από τις 11:00 έως τις 15:00, ο εξωτερικός χώρος του Επιμελητηρίου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 8, μετατρέπεται σε χώρο δημιουργίας για παιδιά και οικογένειες, με δράσεις που έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν το παιχνίδι με την προσφορά.
Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρίσκονται τα ίδια τα παιδιά, τα οποία συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή που αναδεικνύει τη χαρά των Χριστουγέννων μέσα από τη μουσική, τη δημιουργική απασχόληση και τη συνεργασία τοπικών φορέων.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και υλοποιείται με τη συνεργασία επαγγελματικών και εκπαιδευτικών φορέων της περιοχής και επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τη σημασία της συλλογικής συμμετοχής και της κοινωνικής ευθύνης.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και η είσοδος ελεύθερη.

































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.