Αθλητικά

Super League 1: Στο Αγρίνιο ο Σιδηρόπουλος

Τασος Σιδηροπουλος- Διαιτησια

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη 21 και 22 Δεκεμβρίου.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου της Δωδεκανήσου θα διευθύνει την αναμέτρηση Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.
Βοηθοί του θα είναι ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και ο Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος διαιτητής ο Κώστας Κατοίκος (Αθηνών), διαιτητής VAR ο Κώστας Περράκης (Αθηνών), A.VAR ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) κα παρατηρητής διαιτησίας ο Κώστας Δάλλας (Ηπείρου).

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.