ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 1: Ορίστηκαν στο Αγρίνιο Σιδηρόπουλος και Γιαννουκάς

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Γιαννουκας-Σιδηρόπουλος- διαιτητες

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιω­μα­τού­χοι των ανα­με­τρή­σε­ων της 17ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 1, που θα διε­ξα­χθούν μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο και την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα.

Μέσα στους ορι­σμούς βρί­σκο­νται τα ονό­μα­τα του Τάσου Σι­δη­ρό­που­λου και του Τάσου Γιαν­νου­κά από τον σύν­δε­σμο της Δω­δε­κα­νή­σου.

Ο Σι­δη­ρό­που­λος θα «σφυ­ρί­ξει» το παι­χνί­δι ανά­με­σα στον Πα­ναι­τω­λι­κό και τον Ολυ­μπια­κό που θα διε­ξα­χθεί την Δευ­τέ­ρα 6 Ια­νουα­ρί­ου στις 18:00 στο Αγρί­νιο, έχο­ντας ως τέ­ταρ­το διαι­τη­τή τον Γιαν­νου­κά. Αξί­ζει να ση­μειώ­σου­με ότι οι δυο ρέ­φε­ρι του συν­δέ­σμου της Δω­δε­κα­νή­σου είχαν ορι­στεί ξανά μαζί στο παι­χνί­δι της 15ης αγω­νι­στι­κής Ατρό­μη­τος Αθη­νών- ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, βοη­θοί στην ανα­μέ­τρη­ση του Αγρι­νί­ου θα είναι ο Λά­ζα­ρος Δη­μη­τριά­δης (Μα­κε­δο­νί­ας) και ο Αρ­γύ­ρης Ντα­βέ­λας (Μα­κε­δο­νί­ας), διαι­τη­τής  VAR ο Άγ­γε­λος Ευαγ­γέ­λου (Αθη­νών), A.VAR ο Πα­να­γιώ­της Τσιά­ρας (Κα­βά­λας) και πα­ρα­τη­ρη­τής  διαι­τη­σί­ας ο Χρή­στος Δα­γκλής (Χαλ­κι­δι­κής).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.