• Η ΚΑΕ Κολοσσός περιμένει από τους Ροδίτες φιλάθλους να γεμίσουν σήμερα (17:00) το Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας και να δημιουργήσουν ζεστή ατμόσφαιρα. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Σον Μίλερ
Αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή του Σον Μίλερ στο σημερινό κομβικό παιχνίδι με το Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Basket League. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είναι τελικά απολύτως έτοιμος και η παρουσία του στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Η αναμέτρηση με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» είναι καθοριστική, αφού με νίκη ο Κολοσσός θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα για την τετράδα και θα συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στη Basket League.
Το σημερινό παιχνίδι (17:00-ΕΡΤ3) στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού το Περιστέρι άλλαξε προπονητή (Μίλαν Τόμιτς αντί Σωτήρη Μανωλόπουλου), ενώ ντεμπούτο θα κάνει και ο Στίβεν Γκρέι, που επέστρεψε στην αθηναϊκή ομάδα.
Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για το παιχνίδι και ο Κολοσσός περιμένει το φίλαθλο κόσμο να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για μία ακόμη μεγάλη νίκη στη Basket League.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε


.gif)














