ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Με Μητσού για μία μεγάλη νίκη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας- Μπασκετ

Πάνο­πλος και απο­φα­σι­σμέ­νος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Σ.Κ. Καλα­μά­τας είναι ο Γ.Σ. Δια­γό­ρας, ο οποίος σήμερα (16:00) θα φιλο­ξε­νή­σει τη μονα­δική αήττητη ομάδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» καλού­νται να ξεπε­ρά­σουν τα προ­βλή­ματα που προ­έ­κυ­ψαν από τις απου­σίες στις προ­πο­νή­σεις και να κερ­δί­σουν τους Μεσ­σή­νιους. Το ευχά­ρι­στο είναι ότι ξεπέ­ρα­σαν τους τραυ­μα­τι­σμούς τους (διά­στρεμμα) ο Κώστας Μητσού και ο Μάρκος Γιακάι, οι οποίοι θα τεθούν στη διάθεσή του Χρήστου Καλαϊ­τζίδη, ενώ παρελ­θόν απο­τε­λεί από την ομάδα ο Νίκος Κανύχης.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του «γηραιού» ολο­κλη­ρώ­θηκε χθες το πρωί στο «Βενε­τό­κλειο» και την απο­στολή των «κυα­νέ­ρυ­θρων» απο­τε­λούν οι ακό­λου­θοι αθλητές: Καράβας, Κατα­βαί­νης Χ., Κουρ­μα­διάς, Γιακάι, Σκλήβας, Μητσού, Δερ­μι­τζά­κης, Χατζη­δη­μη­τρίου, Πιέτρι, Γκίνος και Κατα­βαί­νης Κ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.