ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρία μετάλλια ο Κένταυρος στη Χαλκίδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πανέ­μορ­φες εικόνες είχαμε την Κυριακή στη Χαλκίδα, στον αγώνα του Πανελ­λη­νίου Πρω­τα­θλή­μα­τος Κλει­στού Χώρου, Μικρών Ηλι­κια­κών Κατη­γο­ριών, που διορ­γά­νωσε η Ελλη­νική Ομο­σπον­δία Τοξο­βο­λίας, σε συνερ­γα­σία με τον Δήμο Χαλ­κί­δας και τον Αθλη­τικό Πολι­τι­στικό Φυσιο­λα­τρικό Σύλλογο Διρφύων Μεσ­σα­πίων Ιππο­βό­τες.

Το κλειστό γυμνα­στή­ριο «Μελίνα Μερ­κούρη» γέμισε με νεαρούς τοξότες και τοξό­τριες καθώς συμ­με­τεί­χαν στον αγώνα περισ­σό­τερα από 150 παιδιά από 32 σωμα­τεία, που έδειξαν στην πράξη ότι η ελλη­νική τοξο­βο­λία έχει μέλλον.

Μετά το τέλος της πρώτης βάρδιας και μέχρι να βγουν τα απο­τε­λέ­σματα, έγινε ένα πολύ ωραίο παι­χνίδι τοξο­βο­λίας με όλα παιδιά χωρι­σμένα σε μικτές ομάδες, αλλά και όλους τους προ­πο­νη­τές των συλ­λό­γων, να ανα­λαμ­βά­νουν το κοου­τσά­ρι­σμα, σε μία πολύ όμορφη στιγμή επί­δει­ξης ευ αγω­νί­ζε­σθαι.

Το έπαθλο για τους νεαρούς αθλητές σε αυτό το παι­χνίδι, ήταν μία σοκο­λάτα, ενώ κλη­ρώ­θη­καν και δώρα για τους συμ­με­τέ­χο­ντες.

Μία ημέρα νωρί­τερα, το Σάββατο 14 Δεκεμ­βρίου, έγινε και πάλι στο κλειστό «Μελίνα Μερ­κούρη» ο αγώνα Κλει­στού Χώρου, Α ́& Β ́ αγω­νι­στι­κής κατη­γο­ρίας Ολυ­μπια­κού, Σύν­θε­του και Παρα­δο­σια­κού Τόξου ανα­πτυ­ξια­κού χαρα­κτήρα, με επίσης μεγάλη συμ­με­τοχή. Συνο­λικά το διήμερο πήραν μέρος στους αγώνες, περισ­σό­τε­ροι από 300 αθλητές από 40 σωμα­τεία, μεταξύ των οποίων και ο Κένταυ­ρος Ρόδου.

Μάλιστα οι αθλητές του Κένταυ­ρου επέ­στρε­ψαν στη Ρόδο με επι­τυ­χίες και μετάλ­λια, καθώς οι Παύλος Γερα­βέ­λης και Δημή­τριος Κόνια­ρης στους έφηβους και ο Ιωάννης Εξα­δά­κτυ­λος στους άνδρες, ανέ­βη­καν στο βάθρο των νικητών!

Ανα­λυ­τικά οι θέσεις των αθλητών του Κένταυ­ρου:

Ολυ­μπιακό Τόξο Εφήβων Β-18μ.

1.Παύλος Γερα­βέ­λης

2.Δημήτριος-Νικόλαος Κόνια­ρης

Σύνθετο Τόξο Ανδρών-18μ.

3.Ιωάννης Εξα­δά­κτυ­λος

Ολυ­μπιακό Τόξο Παίδων-18μ.

10.Βασί­λειος Φαρ­μα­κί­δης

18.Εμμανουήλ-Νικόλαος Μιτζέ­λος

Ολυ­μπιακό Τόξο Κορασίδων-18μ.

8.Σταματία-Αγγελική Κια­ζή­μου­σταφά

Ολυ­μπιακό Τόξο Παμπαίδων-15μ.

17.Κου­κια­ΐ­νης Παντε­λε­ή­μων

Ολυ­μπιακό Τόξο Ανδρών-18μ.

14.Ιωάννης Λεβέ­ντης Γιαννάς

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.