Της άποψης πως τα τοπικά πρωταθλήματα πρέπει να επανεκκινήσουν, πάντα όμως με την προϋπόθεση πως θα διασφαλιστεί η ομαλή και εμπρόθεσμη ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι οι άνθρωποι της Κατταβιάς.
«Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι το πάθος μας και το μεράκι μας. Εννοείται πως θέλουμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο το συντομότερο. Όμως το να ξεκινήσουμε και να υπάρξει νέα διακοπή, η οποία θα παρατείνει τις διοργανώσεις μέχρι τον Ιούνιο, είναι δώρο άδωρο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», μεταφέροντας το σκεπτικό των μελών της ποδοσφαιρικής οικογένειας του σωματείου.
Σε κάθε περίπτωση, αν οι ομάδες κληθούν να επανέλθουν στις υποχρεώσεις τους εντός του προσεχούς Γενάρη, όπως ελπίζουν οι περισσότεροι, η Κατταβιά θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί, επιδιώκοντας να διορθώσει το «στραβό» ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries,το οποίο περιγράφεται από τις εκτός έδρας ήττες από τον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Διαγόρα Βατίου, καθώς και την εντός έδρας ισοπαλία στο ματς με τον Διγενή.
Μέχρι τότε θα έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα τραυματισμών ταλαιπώρησαν την ομάδα κατά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές (στη διάθεση του Μανώλη Φραντζή αναμένεται να τεθεί και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσουρούτης, ο οποίος είχε πάθει ζημιά στον ώμο) και καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο απουσιολόγιο θα αναφέρεται μόνο το όνομα του Βασίλη Ζαγκότση, που υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς του και όπως εκτιμάται, θα είναι σε θέση να επανέλθει προς το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Αν υπάρχει κάτι θετικό που μπορούν να εντοπίσουν οι Κατταβενοί στο lockdown, είναι η έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του ενωσιακού γηπέδου στο Κορακόνερο.
Αν τα πρωταθλήματα συνεχιζόταν κανονικά, η ομάδα θα αναγκαζόταν, όπως άλλωστε και όλες εκείνες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΔ, να αναζητήσει εναλλακτική έδρα για τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες της, κάτι που θα συνεπαγόταν μεγάλη ταλαιπωρία και καθημερινή αβεβαιότητα.
Υπ’ αυτή την έννοια, το σημερινό κενό δραστηριοτήτων διάστημα διευκολύνει την Κατταβιά, η καθημερινή λειτουργία της οποίας θα μείνει ανεπηρέαστη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ