Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο σκοπευτικός αγώνας «Δωδεκάνησος open cup 2019» που διοργάνωσαν ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο σκοπευτήριο Αφάντου.

Το τριήμερο πριν τον αγώνα, έγιναν ενημερωτικά σεμινάρια από διακεκριμένους αθλητές και κριτές στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Σεμίραμις. Η θεματολογία των σεμιναρίων περιλάμβανε ενημέρωση νέων αθλητών, νέων κριτών και διαδικασίες συμμετοχής σε αγώνες, καθώς και σεμινάρια για έμπειρους αθλητές και κριτές. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρακτική εξάσκηση των κριτών, ενώ η αυλαία έπεσε την Κυριακή με τον αγώνα κατηγορίας Level ΙΙ Handgun.

Στον αγώνα συμμετείχαν 96 αθλητές, από τη Ρόδο αλλά και εκτός νησιού, μεταξύ των οποίων και πρωταθλητές Ελλάδας. Μετά το τέλος του αγωνιστικού μέρους της διοργάνωσης, τις απονομές στους νικητές έκανε ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Νικολής.

Ιδιαίτερα σημαντική, κυρίως στον τομέα της οργάνωσης με υλικοτεχνική υποστήριξη, ήταν η συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η οποία αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη της σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τα οποία αποτελούν τους δορυφόρους της τεράστιας διαφημιστικής καμπάνιας για τα νησιά και βάζει λιθαράκι στην αύξηση της τουριστικής σεζόν.

Τα αποτελέσματα:

Classic

1.Σουμαλευρής Κωνσταντίνος (ΑΟΣ)

2.Βορεινάκης Σπυρίδων (ΣΣΡΟΔ)

3.Ζασάν Βασίλειος (ΣΣΡΟΔ)

Open

1.Τυράκης Ιωάννης (ΣΟΑΡΚ)

2.Σκιαδαρέσης Νίκος (ΣΚΟΠΟΣ)

3.Κελέσης Δημήτρης (ΑΣΔΑΜ)

  1. Πετρόχειλος Χρήστος (ΣΚΟΠΟΣ)

Production

1.Καβουκλής Νικόλαος (ΣΟΡΟΔ)

2.Δρακιού Δράκος (ΣΠΣΑΡΟΔ)

3.Ζούνης Θεολόγος (ΣΣΡΟΔ)

4.Μπελενιώτης Σταύρος (ΣΠΣΑΡΟ)

5.Παπούλης Μάριος (ΣΣΡΟΔΟΥ)

Production Optics

1.Χαλκιόπουλος Κωνσταντίνος (ΣΚΟΡ)

2.Κουναλάκης Γιώργος (ΣΚΟΠΟΣ)

3.Καρδούλιας Σπυρίδων (ΑΟΜΠΟ)

4.Αγγελής Δημήτριος (ΑΣΣ)

5.Χατζηβασίλειος Φώτιος (ΣΚΟΠΟΣ)

Standard

1.Ζάχαρης Κωνσταντίνος (ΣΣΡΟΔ)

2.Κοτίδης Μιχάλης (ΣΚΟΠΟΣ)

3.Σκιαδαρέσης Χαράλαμπος (ΣΚΟΡ)

4.Μαλαφούρη, Σαράντης (ΣΚΟΠΟΣ)

5.Καλαφατης Ματθαίος (ΣΣΡΟΔ)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ