ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χάρης Θεοχάρης: Οι επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Θεοχάρης

Στο συνέ­δριο “Southeast Europe & East Med: New strategies, New perspectives” που πραγ­μα­το­ποιεί­ται σήμερα Δευτέρα, και αύριο Τρίτη στην Ουά­σιγ­κτον, μετέχει ο Υπουρ­γός Του­ρι­σμού, κ. Χάρης Θεο­χά­ρης.

Στόχος του συνε­δρίου είναι η σύσφιξη των σχέσεων και η ανά­πτυξη συνερ­γειών μεταξύ των ΗΠΑ και των χωρών της Νοτιο­α­να­το­λι­κής Ευρώπης και της Ανα­το­λι­κής Μεσο­γείου, με έμφαση στην Ελλάδα.

Ο υπουρ­γός Του­ρι­σμού στην πρωινή τοπο­θέ­τηση του στο Atlantic Council μίλησε για τις προ­ο­πτι­κές του Ελλη­νι­κού του­ρι­στι­κού προ­ϊ­ό­ντος σε Αμε­ρι­κα­νούς Αξιω­μα­τού­χους, εκπρο­σώ­πους της ελλη­νι­κής ομο­γέ­νειας και σε επεν­δυ­τι­κούς παρά­γο­ντες.

Με αφορμή την παρου­σία του στην Ουά­σιγ­κτον ο κ. Χάρης Θεο­χά­ρης, μίλησε στο Bloomberg όπου ανα­φέρ­θηκε στις προ­ο­πτι­κές του ελλη­νι­κού του­ρι­στι­κού προ­ϊ­ό­ντος και στις επεν­δυ­τι­κές ευκαι­ρίες που υπάρ­χουν στη χώρα.

Ο κ. Χάρης Θεο­χά­ρης είχε επίσης την ευκαι­ρία να συνα­ντή­σει σήμερα Δευτέρα, και τον κ. Dan Mariaschin, CEO της Αμερικανο-Εβραϊκής Οργά­νω­σης Β’ni B’rith International. Κατά τη διάρ­κεια της συνά­ντη­σης συζη­τή­θη­καν ζητή­ματα που άπτο­νται της ενδυ­νά­μω­σης των ελλη­νοισ­ραη­λι­νών σχέσεων με έμφαση στον του­ρι­σμό.

Στο συνέ­δριο “Southeast Europe & East Med: New strategies, New perspectives” από Αμε­ρι­κα­νι­κής πλευράς συμ­με­τέ­χουν οι κ.κ.: Wilbur L. Ross, Υπουρ­γός Εμπο­ρίου ΗΠΑ, Francis R. Fannon, Υφυ­πουρ­γός Ενερ­γεια­κών Πόρων, Philip T. Reeker, Υφυ­πουρ­γός, Υπουρ­γείο Ευρω­παϊ­κών και Ευρα­σια­τι­κών Υπο­θέ­σεων, η Eleni Kounalakis, Αντι­κυ­βερ­νή­της της Καλι­φόρ­νια, και Chris Van Hollen, Γερου­σια­στής του Μέρι­λαντ.

Από ελλη­νι­κής πλευράς συμ­με­τέ­χουν οι κ.κ. Άδωνις-Σπυρίδων Γεωρ­γιά­δης, Υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σεων, Γιώργος Κου­μου­τσά­κος, Ανα­πλη­ρω­τής Υπουρ­γός Προ­στα­σίας του Πολίτη, Κώστας Φρα­γκο­γιάν­νης, Υφυ­πουρ­γός Εξω­τε­ρι­κών για την Οικο­νο­μική Διπλω­μα­τία και Χρίστος Δήμας, Υφυ­πουρ­γός Έρευνας και Τεχνο­λο­γίας και Αντώνης Δια­μα­τά­ρης, Υφυ­πουρ­γός Εξω­τε­ρι­κών για τον Απόδημο Ελλη­νι­σμό.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.