Ειδήσεις

Εκλογές για ανάδειξη υπηρεσιακού συμβουλίου – Πλειοψήφισε ο “12sos για όλους”

Ο συνδυασμός « 12sos για όλους» πλειοψήφισε στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών  στο υπηρεσιακό συμβούλιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που  διεξήχθησαν την περασμένη Πέμπτη 13 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα  βρέθηκαν   294  έγκυρα ψηφοδέλτια από τα οποία τα 153 από τα Δωδεκάνησα και τα 141 από τις Κυκλάδες.
Κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν τρία λευκά ψηφοδέλτια και ένα άκυρο.
Ο συνδυασμός « 12sos για όλους» έλαβε  151 ψήφους και ποσοστό 51,36%.
Εξελέγησαν ο κ. Μιχάλης Λυριστής  του Δημητρίου με 135 ψήφους και ο κ. Ιωάννης Παπαιωάννου με 105 ψήφους.  Αναπληρωτές τους  θα  είναι οι κ.κ. Ιωάννης Παπαιωάννου και Φλώριος Βάσιλας.
Οι μεμονωμένοι υποψήφιοι που μετείχαν στις εκλογές  έλαβαν :
Νικόλαος Μαραγκός,  57 ψήφους και ποσοστό 19,39%
Φλώριος Βάσιλας,   44 ψήφους και ποσοστό 14,97%
Αικατερίνη Δουζένη με 42 ψήφους και ποσοστό 14,29%.
Σε ανακοίνωση της παρατάξεως αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Με τη στήριξή σας, στις εκλογές των αιρετών μελών στο υπηρεσιακό συμβούλιο, αναδείξατε γι άλλη μια φορά το συνδυασμό «12sos για όλους».
Σας ευχαριστούμε όλους για τη δυνατότητα που μας δώσατε να σας εκπροσωπήσουμε εκ νέου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο  για τη διετία 2015-16. Έχοντας πλήρη συναίσθηση του χρέους μας απέναντι σας, δεσμευόμαστε προσωπικά ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα σας, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα των ενεργειών μας την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των δίκαιων αιτημάτων σας, μέσα στα πλαίσια της αξιοκρατίας, της ισονομίας και της διαφάνειας, καθώς και τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας, του κύρους και της ίσης μεταχείρισης όλων των συναδέλφων. Συνεχίζουμε όλοι μαζί  με  δυναμικές προσπάθειες, για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε με τις μνημονιακές πολιτικές και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε συνάδελφο στη διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματός του. Η στάση μας αυτή εκπορεύεται καθαρά και μόνο από την αίσθηση καθήκοντος και υποχρέωσης προς το σύνολο των συναδέλφων μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου