Αθλητικά

Η τρίτη μέρα στο 2ο σκακιστικό φεστιβάλ Ρόδου!

Τρίτη μέρα του 2ο Σκακιστικού Φεστιβάλ Ρόδου, που συνδιοργανώνει ο ”Ιππότης” με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΔΟΠΑΡ. Συνέχεια του προγράμματος με απόλυτη επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον τρίτο γύρο για την Ολυμπιάδα και το Παγκόσμιο Ερασιτεχνών και στις έξι κατηγορίες να ξεκινάει. Στο Παγκόσμιο επίλυσης και σύνθεσης προβλημάτων συνεχίστηκε το πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε σήμερα δεύτερη μέρα ανοικτού ατομικού πρωταθλήματος λύσης σκακιστικών προβλημάτων και στη συνέχεια διαγωνισμό “machine gun” . Τις εργασίες συντονίζει ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Σύνθεσης και Επίλυσης Σκακιστικών Προβλημάτων (WFCC) κ. Χάρης Φουγιαξής. Στο χθεσινό διαγωνισμό είχαμε διάκριση με την επιτυχία της 5ης θέσης του Έλληνα λύτη Νίκου Σιδηρόπουλου.
Στις σημαντικές παρουσίες αξιωματούχων μετά τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τυφλών στο Σκάκι Ινδό κ. Gharudatta Jadhav υποδεχτήκαμε τον Πρόεδρο της Σκακιστικής Ομοσπονδίας της Κένυας Bernard Wanjala Εντύπωση τους προκάλεσε η ηλεκτροκίνητη μετακίνησή τους με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που διέθες ως χορηγία η εταιρία ΞΕΝΑΚΗΣ αυτοκίνητα.
Στις χθεσινές αναμετρήσεις των Ροδιτών ξεχώρισαν οι νίκες των FM Δημήτρη Λαδόπουλου (2294) απέναντι στον Κώστα Σαμαρίδη (2073), του Αλέξανδρου Σταθάτου(1651) επί του Cella Glaucio Dalla Cortt (1961), του Νίκου Τσακίρη (0) επί του Alrashidi Yousef (1610), του Αγησίλαου Γεώργιου Χούλλη (1165) επί του Salem Muhsan Shuaib (0) του Κωσταντίνου Γκίζη (0) επί του Vidrusks Jekabs και η Πισσαδάκη Δέσποινα (0) επί της Diaskyzy Daliya (0).
Ευκαιρία δόθηκε σε όλους τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, να προβληθούν και συγκεκριμένα την Ξενάκης Αυτοκίνητα, την Μελισσοκομική Ρόδου τομ Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης και τον Οικονόμου Παναγιώτης Ο.Ε με τη διανομή υλικού στο πακέτο υποδοχής των αποστολών, την AtHolidays, J&D Rent a Car, Papadimitriou & Associates, Ράδιο Ταξί Διαγόρας, Τρόπαιον, Πιτσαρία Buona Sera.
Αύριο τα τουρνουά θα συνεχιστούν με το 4ο γύρο και ξεκινά στις 15:00 ακριβώς. Η είσοδος για θεατές είναι ελεύθερη στο Ξενοδοχείου Rodos Palace.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου