Αθλητικά

Ξεκινούν τα μαθήματα στον Ο.Α.Μ.Ρ.

Ανακοίνωση σχετική με την έναρξη των μαθημάτων για τη νέα χρονιά, εξέδωσε ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου. Αναλυτικά: «Κάθε χρόνο τον Οκτώβριο ξεκινούν σε όλη την Ελλάδα συντονισμένες σειρές μαθημάτων. Όταν λέμε για μαθήματα, μη σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.
Στον Όμιλό μας, τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου (Ο.Α.Μ.Ρ.), τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Τρίτη 22-10-2019 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις μας στο Ξενοδοχείο “Semiramis”.
Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς.
Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας.
Με το Μπριτζ δε διασκεδάζετε απλώς, αναπτύσσετε τη σκέψη σας, κοινωνικοποιείστε και βέβαια… αθλείστε.
Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).
Μπορείτε κι εσείς να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να δημιουργήσετε νέες φιλίες, να ταξιδέψετε σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο του Μπριτζ.
Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε, καλέστε στο τηλέφωνα 6944513413 (Λάζαρος Τσελεπής) ή στείλτε e-mail στο tselo1968@gmail.com .
Επίσης, μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στο Ξενοδοχείο «Semiramis» (Ι.Μεταξά 18, Ρόδος) και να παρακολουθήσετε την διεξαγωγή μιας ημερίδας Μπριτζ, παίρνοντας μια πρώτη γεύση του συναρπαστικού αυτού παιχνιδιού.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στα μαθήματα!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου