ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν. Μαυροματάκος: «δεν θα γίνει η χάρη σ’ αυτούς που είδαν φως και μπήκαν».

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μαυροματάκος Ν.

Τέρμα στις “καριε­ρί­στι­κες” σκέψεις και προ­θέ­σεις “αλε­ξι­πτω­τι­στών” για το ψηφο­δέλ­τιο του ΣΥΡΙΖΑ βάζει ο Νίκος Μαυ­ρο­μα­τά­κος, δεύ­τε­ρος επι­λα­χών βου­λευ­τής στις εκλογές του 2012 του κόμ­μα­τος στη Δωδε­κά­νησο.

Στο θέμα της κατάρ­τι­σης των ψηφο­δελ­τίων του ΣΥΡΙΖΑ ανα­φέρ­θηκε ο υπο­ψή­φιος Βου­λευ­τής Νίκος Μαυ­ρο­μα­τά­κος, ο οποίος τόνισε ότι το κατα­στα­τικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκά­θαρο υπο­γραμ­μί­ζο­ντας ότι, η γενική συνέ­λευση των μελών του κόμ­μα­τος κάθε περιο­χής, είναι αυτή η οποία θα απο­φα­σί­σει για το πως θα στε­λε­χω­θούν τα ψηφο­δέλ­τια στις εκλογές.

Η ανα­τροπή τους, ανέφερε, μπορεί να έρθει μόνο από την κεντρική επι­τροπή του κόμ­μα­τος, με αυξη­μένη πλειο­ψη­φία άνω του 75%, κάτι που θεωρεί αδύνατο να συμβεί.

Ο κ. Μαυ­ρο­μα­τά­κος, συμπλέ­ο­ντας με τα όσα είπε προ­σφά­τως στην τηλε­ό­ραση ΚΟΣΜΟΣ και ο Συντο­νι­στής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτά­ριος Σαντο­ρι­νιός, σημεί­ωσε ότι «δεν θα γίνει η χάρη σ’ αυτούς που είδαν φως και μπήκαν».

tvkosmos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.