Τοπικές Ειδήσεις

Ορκίστηκαν χθες 28 νέοι υπάλληλοι του Δήμου Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε χθες η ορκωμοσία 28 υπαλλήλων με μόνιμη σύμβαση δημοσίου δικαίου που θα στελεχώσουν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ρόδου. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας παρουσία του νέου δημάρχου, Αντώνη Καμπουράκη και των νέων αντιδημάρχων, Κωνσταντίνου Ταρασλιά, Στράτου Καρίκη, Τηλέμαχου Καμπούρη, Τσαμπίκας Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, Γιάννη Καμπούρη κ.α.
Ο κ. Καμπουράκης καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους στην οικογένεια του δήμου Ρόδου και δήλωσε ότι θα πρέπει να δώσουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών.
«Δεν λογοδοτείτε σε κανένα πολιτικό. Λογοδοτείτε στο ροδιακό λαό. Σας καλώ να υπερβάλλετε εαυτόν και να συνεργαστούμε όλοι με αλληλοσεβασμό έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σας ευχόμαστε καλή αρχή και μία πολύ καλή πορεία», δήλωσε ο κ. Καμπουράκης.
Πρόκειται για τη δεύτερη «φουρνιά» από τους συνολικά 69 υπαλλήλους της 3Κ/2018, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου, και στους οποίους περιλαμβάνονται εργάτες, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, και ηλεκτρολόγοι. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τους πρώτους μόνιμους υπαλλήλους που διορίζονται στον ενιαίο Δήμο Ρόδου, μετά το πάγωμα των προσλήψεων που επιβλήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων. Με την προσθήκη υπαλλήλων θα ενισχυθεί σημαντικά η ευαίσθητη Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου.
Ο κ. Καμπουράκης, ανακοινώνοντας προχθές το νέο διοικητικό σχήμα της δημοτικής αρχής, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων του, με την ενίσχυση του τομέα της καθημερινότητας να αποτελεί κύριο μέλημα. Μαζί με την υλοποίηση των μεγάλων έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της Ρόδου, μίας Ρόδου που θα λάμψει ξανά και που θα προσφέρει τόσο στον πολίτη όσο και στον επισκέπτη ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο, η ενίσχυση του τομέα καθημερινότητας παίζει καθοριστικό ρόλο.
Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξε μεγάλη υστέρηση στον τομέα αυτό με αποτέλεσμα να καταστεί εμφανής η έλλειψης φροντίδας με τους πολίτες να ιεραρχούν ως ιδιαίτερα σημαντική την λήψη πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της εικόνας του νησιού, εναποθέτοντας όλες τους τις ελπίδες στη νέα δημοτική αρχή στην οποία και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου