Τοπικές Ειδήσεις

Συντονισμένες ενέργειες του Βουλευτή Ιωάννη Παππά για την Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρόδου

Ο Βουλευτής Γιάννης Παππάς , μόλις έλαβε γνώση από το μέλος του Δ.Σ της Βιβλιοθήκης κ. Δ. Κόκκινο ,για το θέμα που έχει προκύψει με την έλλειψη προσωπικού της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρόδου , από την πρώτη στιγμή με συντονισμένες ενέργειες του, επικοινώνησε και ενημέρωσε άμεσα την Υφυπουργό Παιδείας κ. Σ. Ζαχαράκη ,ώστε να εξευρεθεί λύση στο μείζον αυτό ζήτημα της λειτουργίας της .

Επιπλέον στο κοινό τους ταξίδι με την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως στη Λέρο και Κάλυμνο τέθηκε εκ νέου το ζήτημα.

Η πίεση προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας απέδωσε καρπούς και αποσπώνται δύο εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τη δεύτερη φάση τοποθετήσεων, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το σημαντικό έργο της. Η Δημόσια Βιβλιοθήκη είναι ένα στολίδι για το νησί μας και η συνέχιση της λειτουργίας της είναι καθήκον προς τα παιδιά μας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου

Ιωάννης Παππάς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου