Τοπικές Ειδήσεις

Διατήρηση του γραφείου ανταποκριτή της Εθνικής Τραπέζης στην Κάσο

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος απέστειλε σχετική επιστολή στον Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας σχετικά με την πρωτοβουλία κατάργησης όλων των γραφείων ανταποκριτών της Ε.Τ.Ε στην Ελλάδα.

Η επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα:

« Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι όπως πραγματικά γνωρίζετε εδώ και 64 χρόνια λειτουργεί ανταποκριτής της Εθνικής Τράπεζας στο νησί μας, εξυπηρετώντας τα μέγιστα τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κάσου.

Με λύπη μου πληροφορήθηκα ότι στους σχεδιασμούς της Ε.Τ.Ε είναι μεταξύ των άλλων και η κατάργηση του γραφείου αυτού.

Εκτιμώ ότι η ενέργεια αυτή θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις συναλλαγές των πολιτών που συναλλάσσονται με την Τράπεζα. Το ΑΤΜ το οποίο λειτουργεί δεν εκτελεί όλες τις συναλλαγές, πολλές φορές δεν λειτουργεί και επί πλέον βρίσκεται σε σημείο δύσκολα προσβάσιμο όσον αφορά κυρίως τους ηλικιωμένους και τα Α.Μ.Ε.Α (σκαλοπάτια κ.α )

Για όλα όσα προανέφερα θα σας παρακαλούσα λοιπόν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, να ανακαλέσετε την όποια σκέψη ή απόφαση έχετε πάρει σχετική με το γραφείο ανταποκριτή στη Κάσο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου