Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου επισκέφθηκε τη Χάλκη, παρουσία του Δ/κτη της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υποστρατήγου κ. Γρηγορίου Ρουμάνη. Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής και ο Ταμίας κ. Σταμάτιος Παπαποστόλου.

Κατά τη διάρκεια της αυθημερόν παραμονής τους στο νησί, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν το Δήμαρχο Χάλκης κ. Μιχαήλ Πατρό και να συζητήσουν για τα προβλήματα του νησιού και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ακρίτες συμπατριώτες μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Φυλάκιο της Χάλκης και αφού ξεναγήθηκαν στις εγκατάστασεις του φυλακίου από το Λοχαγό κ. Δημήτριο Γουργούλια, παρέδωσαν  βασικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των στρατιωτών, που υπηρετούν στο φυλάκιο της Χάλκης.

Ο Δ/κτης της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υποστράτηγος κ. Ρουμάνης συνεχάρη τον Πρόεδρο για τη δράση του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου και ευχαρίστησε τον ίδιο, όχι μόνο για τη δωρεά εξοπλισμού στο φυλάκιο της Χάλκης αλλα για τη συνεχή στήριξή τους στην περιοχή ευθύνης της 95 Α.Δ.Τ.Ε.

Ο κ. Γιαννικουρής με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κ. Ρουμάνη για την φιλοξενία και εξέφρασε εκ μέρους όλων των μελών του Τμήματος Ρόδου την ευγνωμοσύνη του στους φρουρούς του Αιγαίου λέγοντας χαρακτηριστικά:..«Στηρίζουμε τους ακρίτες συμπατριώτες μας και όλους αυτούς που φυλάσσουν θερμοπύλες στα ακριτικά νησιά μας».

Τέλος ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου επέδωσε στον Λοχαγό κ. Γουργούλια, τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Τμήματος, σε ανάμνηση της επίσκεψης στο νησί.

 

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ