Ειδήσεις

Επισκέψεις δημάρχου Ρόδου σε Πολεοδομία και ΔΟΠΑΡ

Ο δήμαρχος κ. Φ. Χατζηδιάκος επισκέφθηκε χθες την Πολεοδομία συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αστικής Ανάπλασης, Πολεοδομικών Εφαρμογών και Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων Γιώργο Κακούλη και τον πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Χριστοδούλου, όπου είχαν συνάντηση εργασίας με διευθυντές και υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων για την πορεία των έργων στο νησί της Ρόδου καθώς και τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες.
Ο κ. Χατζηδιάκος μετά τη συνολική ενημέρωση, που έλαβε υπογράμμισε ότι είναι σημαντική η συμβολή των υπηρεσιών Πολεοδομίας τόσο στο γενικότερο πολεοδομικό σχεδιασμό του νησιού,όσο και στα θέματα της εμφάνισης της πόλης που αποτελεί το ζητούμενο του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.
Ακολούθως ο δήμαρχος επισκέφτηκε τον ΔΟΠΑΡ και είχε συνάντηση εργασίας με τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού, Γηπέδων και εν γένει αθλητικών εγκαταστάσεων Σάββα Καλαθενό, με τον οποίο συζήτησε το σχεδιασμό δράσεων στον τομέα του αθλητισμού.
Το μεσημέρι ο δήμαρχος δέχτηκε στο γραφείο του τον κυβερνήτη του πλοίου “HMS Bulwark” του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Bρετανίας Captain Dean Basset καθώς και μέλη της διοίκησης του πληρώματος του πλοίου.

 
Η Υπηρεσία Πρασίνου
του Δήμου Ρόδου
δραστηριοποιείται
Μία από τις πρώτες δεσμεύσεις της νέας δημοτικής αρχής και του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου προσωπικά ήταν το θέμα της καθημερινότητας των πολιτών και της βελτίωσής της, με αιχμή του δόρατος τον τομέα της καθαριότητας, του πρασίνου και της εμφάνισης της πόλης.

Οι δεσμεύσεις άρχισαν ήδη να υλοποιούνται. Με πρωτοβουλία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα πρασίνου, του κ. Στεφ. Κυριαζή, ήδη όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ρόδου βρίσκεται στους δρόμους, παρεμβαίνοντας όπου είναι απαραίτητο.

Οι πρώτες παρεμβάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων είναι ήδη αισθητά, έγιναν στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ στο παλιό Νοσοκομείο, ενώ έχει μεταβεί συνεργείο και στις Εκατό Χουρμαδιές, όπου γίνονται καθημερινά παρεμβάσεις για την ανάπλαση της περιοχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου